Auto Pasif Income

Apa itu Auto-Pasif-Income?

Auto-Pasif-Income adalah satu sistem yang menggabungkan produk, bisnes online dan teknik promosi secara auto. Produk yang dipilih adalah produk keperluan iaitu simkad Tune Talk Tone Excel. Bisnes Online yang dipilih mempunyai rekod yang baik. Teknik promosi yang diberikan adalah secara auto untuk mempromosikan bisnes anda. Anda dapat keuntungan bila produk anda berjaya dijual. Anda juga boleh mengiklankannya sendiri untuk mendapatkan keuntungan yang lebih di mana teknik promosi online terkini juga diajar dalam sistem ini.

Mengapa Auto-Pasif-Income?

Memudahkan anda untuk mendapatkan duit sampingan setiap bulan. Ramai orang gagal mendapatkan duit sampingan dalam bisnes2 tertentu kerana kegagalan memilih bisnes yang betul. Kedua ramai yang gagal kerana tidak ada masa nak buat bisnes sampingan dan tidak tahu membuat promosi dengan betul, menyebabkan produk gagal untuk dipasarkan. Kami mengambil alih tugas tersebut daripada anda, dan membantu untuk menyelesaikan kedua2 masalah tersebut dengan menggunakan sistem ini.

Bisnes dan Produk

Bisnes dan ProdukBisnes terbaik sekarang adalah bidang telekomunikasi. Produk yang ditetapkan adalah simkad telefon yang mempunyai bisnes networking. Jadi jika anda menggunakan handphone, sistem ini sesuai untuk anda dapat duit sampingan.

Sistem promote untuk anda.

Auto PromotionAnda tidak perlu promosi lagi. Sistem ambil alih tugas promosi untuk anda. Jadi selesai masalah tak tahu promosi, tak mahu jumpa orang, malu jumpa orang. Anda dah tak perlu fikir bagaimana nak kembangkan bisnes. Ia diambil alih oleh sistem ini.

Kos Mampu Milik.

Mampu Milik - MurahUntuk mendapatkan sistem ini, kos yang dikenakan hanyalah RM250-sekali bayar. Walaupun ada kos bulanan kepada agen iklan, ia akan diambil melalui keuntungan jualan anda setiap bulan (jika ada), maka anda tidak perlu fikir apa2 bayaran lagi.

 

Terma dan Syarat:

Terma dan syarat yang perlu anda patuhi sebelum membuat apa-apa bayaran pembelian untuk sistem ini.

Terma dan Syarat

1. Sistem ini berharga RM250 (sekali pembayaran sahaja), untuk harga produk dan juga harga sistem ini yang akan menjalankan pemasaran untuk anda secara online.

2. Sistem ini memerlukan produk untuk dipasarkan, kami memilih produk telekomunikasi dari Tone Group, iaitu simkad Tone Excel. Oleh itu pengguna aktif dari Tone Group, samada Tone Excel atau Tone Plus, juga dibenarkan untuk membeli dan menggunakan sistem ini.

3. Anda akan mendapat sekeping simkad Tone Excel, kredit sebanyak RM60 untuk 2 bulan pertama (termasuk bulan anda membeli sistem ini).

4. Anda mestilah mempunyai bank akaun sendiri di Malaysia, tidak boleh menggunakan bank akaun orang lain.

5. Anda akan menerima sekeping simkad Tone Excel dengan nombor phone tertentu. Anda tidak dibenarkan mengubah nombor tersebut seperti mengekalkan nombor lama, port in atau mengubahnya melalui Tune Talk.

6. Anda hanya dibenarkan membuka 1 akaun autopasif sahaja menggunakan 1 nama atau nombor kad pengenalan. Jika didapati anda membuat 2 pembayaran untuk satu nama, nama tersebut akan dibatalkan, anda tidak akan dibenarkan menggunakan sistem autopasif ini dan duit tidak akan dikembalikan.

7. Sekiranya komisyen anda mencecah RM100, komisyen anda akan ditolak sebanyak RM90 untuk tujuan auto-topup simkad anda(RM60) dan juga untuk kos promosi (RM30), dan selebihnya akan dimasukkan terus kedalam bank anda. Maka anda tidak perlu tahu dan tidak perlu bayar apa-apa lagi setelah mengeluarkan modal RM250.

8. Sekiranya komisyen anda mencecah RM200, komisyen anda akan ditolak sebanyak RM130 untuk tujuan auto-topup simkad anda (RM100) dan juga untuk kos promosi (RM30), dan selebihnya akan dimasukkan terus kedalam bank anda.

9. Sekiranya ada perlakuan anda yang tidak disenangi oleh pihak admin, admin AutoPasif berhak untuk memberhentikan akaun autopasif anda tanpa pemberitahuan dan tanpa notis dan wang anda tidak akan dikembalikan.

10. Sekiranya anda sudah membeli sistem AutoPasif ini, dan berminat untuk mempromosikan sistem ini, anda boleh memohon untuk menyertai Program Affiliate AutoPasif dengan klik disini.

Cara Pembelian

Pembelian Sistem Auto Pasif Income RM250

Bank In terus ke akaun di bawah

HNM Management
CIMB
8007871897

Isikan borang dibawah ini selepas membuat pembayaran.


 

 

Layari sesawang http://www.autopasif.com untuk maklumat lanjut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *