Perlindungan Etiqa Takaful RM50K?

Salam Sejahtera…

Perlindungan PA Etiqa Takaful RM50KDULU sebelum saya sertai Tone Excel, saya tak percaya bahawa ada syarikat yang sanggup memberikan PA insurance bernilai RM100,000.00 secara PERCUMA, sebab sehingga sekarang saya masih memegang polisi insuran AmMetLife (Cert. No. AMLMBFA1006035) dari AmMetLife Insurance Berhad bernilai RM50,000.00 dan membayar premium tahunan sebanyak RM325.00 (iaitu RM27 sebulan), malah saya juga mengambil insuran untuk isteri saya iaitu LadyGuard PA (Policy No. 2012-P0022635-PLG-R005) dari ING Insurance Berhad bernilai RM50K dengan premium RM30 sebulan kerana dia pernah diragut suatu ketika dahulu sebagai perlindungan. Malah saya pernah membeli insuran untuk ketiga-tiga anak saya sebanyak RM500 sebulan setiap orang sebagai pelaburan masa depan. Semuanya ada premium tahunan atau bulanan yang perlu dibayar…

Betul ke PERCUMA ni!!? Ini sudah bagus… Lalu saya sertai Tone Excel yang diperkenalkan oleh biras saya Ustaz Nur Syikri Harun. Masa saya join Tone Excel pada penghujung 2014, PA yang ditawarkan oleh Tone Excel melalui anak syarikat ToneGroup, Tune Insurance Malaysia Berhad ialah RM100K secara PERCUMA dengan syarat menjadi ahli dan topup minima sebanyak RM50 setiap bulan (yang sememangnya sejak 20 tahun sebelumnya bil CELCOM saya secara purata adalah RM150 sebulan). Mungkin lepas ni saya akan fikir semula samada untuk tamatkan polisi-polisi yang saya pegang sekarang…

Mungkin setelah mendapat feedback daripada ahli-ahli, Tone Excel kini menawarkan polisi kemalangan peribadi Etiqa Takaful bernilai RM50,000.00 kepada ahli secara PERCUMA hanya dengan tambah nilai sebanyak RM50 pada bulan tertentu untuk mendapat perlindungan tersebut pada bulan hadapannya, tanpa memotong kredit atau seumpanya.

Memang tidak ada telco lain di Malaysia mahupun di dunia yang memberikan atau menawarkan manfaat atau faedah sebegini kepada ahlinya. Hanya syarikat yang kukuh dan hebat sahaja yang dapat memberikan tawaran sebegini untuk ahlinya yang telah mencecah 1.3 juta orang. Ini adalah kerana Tone Excel dinaungi oleh Multi Billion Company di bawah Tone Group.

“Duit Bukan Segalanya, tetapi Segalanya Memerlukan Duit.”

Walaubagaimanapun sebab utama saya join Tone Excel adalah kerana saya nampak potensi dan prospek yang cerah sebagai ahli perniagaan untuk meraih keuntungan dalam program referral WOW kendalian Tone Excel ini kerana dengan pendapatan yang diperolehi, bukan sahaja polisi insuran, malah apa sahaja yang kita perlukan dapat kita lakukan dengan pendapatan yang diperolehi tersebut.

Roshidan Rashid
0193157783 (whatsapp/sms/call)
Member IDP: 604706

Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.

Dapatkan simkad toneexcel pertama anda sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *