Tune Talk Tone Excel

Pengenalan

Salam sejahtera kepada anda semua…

 

Anda pengguna telefon bimbit?

Bil atau topup bulanan handphone anda melebihi RM20?

Tak pernah dapat manfaat perlindungan kemalangan peribadi takaful atau tiket kapal terbang Air Asia PERCUMA daripada syarikat telekomunikasi (telco) anda?

Tak pernah terima rebat, komisyen atau insentif dari telco anda?

Smartphone anda tidak memberi sebarang pendapatan atau keuntungan?

Anda akan guna telefon bimbit sepanjang hayat?

Anda inginkan kebebasan kewangan?

Jika jawapan anda kepada kesemua soalan di atas ialah “YA”, anda layak untuk menyertai kami

 Program Rujukan WOW

 

Dapatkan Simkad ToneExcel Pertama Anda Sekarang!

Saya Roshidan Rashid dan talian untuk dihubungi adalah 019-3157783.

Saya ingin mempromosikan kepada anda satu simkad prabayar telefon bimbit yang bagaikan SAKTI, ianya adalah simkad Tune Talk Tone Excel. Prepaid yang padanya ada terlalu banyak kelebihan dan kebaikan jika dibandingkan dengan mana-mana simkad di pasaran malah di dunia masa kini.

Simkad Tune Talk Tone Excel

Kenapa saya cadangkan agar anda berhijrah ke simkad Tune Talk Tone Excel?

Sebabnya ialah anda bakal memperolehi pelbagai manfaat, kelebihan dan kebaikan berbanding simkad samada prepaid atau postpaid yang anda gunakan masa kini.

Dari segi fizikal dan fungsinya, prepaid Tone Excel tiada bezanya dengan simkad-simkad lain. Boleh membuat panggilan, SMS, Whatsapp, Wechat, Telegram, skype, Facebook, Youtube dan surf internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, keupayaan 3G/4G, ada saiz standard, micro dan nano, liputan luas seluruh Malaysia, mudah tambah nilai, semua outlet yang jual topup ada menjual topup Tone Excel (Ia menggunakan topup Tune Talk), malah Maybank2u, CIMBClick, RHBNow juga menjual topup tune talk secara online, call rate, sms dan internet data plan yang berpatutan sebanding dengan yang lain.

Dari aspek perkhidmatan, prepaid Tone Excel sama sahaja dengan lain-lain simkad.

Dari sudut manfaat dan kelebihan yang ada pada simkad Tone Excel, sebaliknya tiada pada simkad lain ialah:

1. Data Internet Percuma : Apabila setiap kali anda tambah nilai (topup) RM30, selain daripada kredit RM30 anda akan perolehi 1.0GB data internet PERCUMA.  Apabila setiap kali anda tambah nilai RM50, selain daripada kredit RM50 anda juga akan perolehi 2.0 GB data internet PERCUMA. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

2. Mata Ganjaran (BIG point) : Setiap kali anda topup, selain kredit panggilan anda juga akan diberikan mata ganjaran BIG yang tidak luput tarikh, yang boleh dikumpul dan kemudiannya boleh ditebus (redeem) kepada tiket kapal terbang Air Asia, handphone, tablet, tiket konsert, tiket wayang, e-voucher dan sebagainya. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Mata ganjaran BIG ponit

3. Perlindungan Kemalangan Peribadi Etiqa Takaful Percuma: Apabila jumlah tambah nilai peribadi anda melebihi RM50 dalam jangka masa sebulan, maka pada bulan hadapannya anda layak menerima perlindungan kemalangan peribadi Etiqa Takaful PERCUMA bernilai RM50,000.00 (RM50K). Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Penyampaian Pampasan kepada Pewaris

4. Rebat Tunai : Setiap kali anda menambah nilai atau topup, anda akan diberikan rebat dalam bentuk pulangan wang tunai terus ke dalam akaun bank anda. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Rebat Tunai

5. Insentif Penajaan : Mulai 16 Januari 2017, jika anda berjaya mengajak orang lain menggunakan simkad Tone Excel ini, anda akan diberikan insentif sebanyak RM15 bagi setiap seorang rakaniaga yang didaftarkan di bawah anda, dan sekiranya beliau membuat tambah nilai kedua (second topup) sebanyak RM30 dalam bulan tersebut, anda akan diberi insentif tambahan sebanyak RM10, menjadikan jumlah insentif RM25. Insentif tersebut akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Insentif Pendaftaran Pendapatan Aktif Fast Track

6. Komisyen Tambah Nilai (Topup) : Apabila setiap kali rakan niaga anda topup di mana jua kedai atau outlet yang menjual topup di seluruh Malaysia atau melalui online banking, anda akan diberikan komisyen (keuntungan runcit) sebanyak 6% dari nilai topup mereka. Maknanya selagi rakan niaga masih menggunakan simkad Tone Excel tersebut anda akan berterusan memperolehi amaun 6% dari nilai topup mereka tanpa mengurangkan jumlah kredit mereka. Maksudnya, sekiranya mereka topup RM10, anda akan menerima 60 sen. Keuntungan runcit ini akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda sebulan sekali. Lihatlah betapa mudahnya anda dapat buat duit secara pasif online dengan handphone anda. Jika sekiranya rakan niaga di Level 1 anda tadi melakukan perkara yang sama, iaitu mempromosikan kepada orang lain dan mendaftar rakan niaga baru di Level 2 anda, anda juga akan mendapat komisyen runcit dari jumlah topup kumpulan di Level 2 tersebut sebanyak 3%, malahan memperolehi lagi 11% komisyen (insentif runcit) dari jumlah topup rakan niaga di Level 3 anda. Ini semua adalah dalam bentuk wang tunai, bukan point atau kredit, dan duit-duit ini akan dimasukkan terus ke dalam akaun anda sebulan sekali. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Peratus Komisyen Bagi Setiap Level Rakan Niaga

7. Bonus Tahunan : Setiap kali anda merujuk terus atau menaja rakan niaga baru, anda akan memperolehi bonus mengikut peratusan tertentu yang akan dikira berdasarkan jumlah rakan niaga baru yang anda taja pada bulan tertentu berdasarkan jumlah pendapatan komisyen topup downline anda pada bulan tersebut dan jumlah bonus terkumpul tersebut akan dibayar di penghujung tahun tersebut sebagai bonus tahunan terus ke dalam akaun bank anda. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Bilangan Penajaan dan Peratusan Bonus Tahunan8. Cabutan Bertuah : Bulanan akan ada cabutan bertuah yang ganjarannya berupa wang tunai. Tahunan pula akan ada cabutan bertuah yang hadiahnya berupa kereta dan juga wang tunai. Tahun ini 2017 hadiahnya merupakan wang tunai RM1,000,000.00 (RM1Juta). Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Kempen Cabutan Bertuah Tahunan RM1Juta

9. Pakej Percutian Percuma : Setiap tahun juga akan ada cabutan bertuah yang memungkinkan anda memperolehi pakej percutian PERCUMA melancong keluar negara seperti ke Perth Australia, Phuket Thailand atau Beijing China dengan hanya menjadi pengguna simkad Tone Excel. Package ini, dari tiket kapal terbang pergi dan balik hingga tempat penginapan ditanggung sepenuhnya (100% dibayar) oleh Tone Excel, malahan duit poket juga diberikan kepada yang bertuah untuk berbelanja. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Melancong percuma ke Beijing, China

10. Pakej Umrah Percuma : Jika komisyen bulanan anda sudah mencecah atau melebihi RM1,200, anda akan dihadiahkan pula dengan pakej umrah PERCUMA yang bernilai RM5,000. Bagi yang bukan beragama Islam, pakej tersebut boleh dituntut dan ditukarkan kepada wang tunai bernilai RM4,000. Bukan sahaja setiap bulan mendapat komisyen topup, malah dapat pula lagi wang PERCUMA yang lain. Simkad anda ada memberikan kelebihan ini?

Pakej Umrah

Sekiranya simkad anda TIDAK ada memberikan kesemua yang saya nyatakan di atas, saya dengan ini, ingin mengajak dan mengesyorkan kepada anda untuk berhijrah menggunakan simkad Tone Excel ini yang memberi manfaat dan banyak kelebihannya, sehingga saya rasa anda benar-benar melepaskan peluang yang besar jika anda menolaknya.

Mungkin anda rasa komisyen 6% tadi amat sedikit, kalau rakan niaga anda topup RM10, anda hanya akan dapat 60 sen. Tetapi apa yang berlaku sama sekali lain daripada apa yang anda jangka atau fikirkan.

Cuba anda lihat rakan-rakan kita yang telah mengguna simkad Tone Excel ini, yang mula-mulanya mereka hanya pengguna biasa simkad Tone Excel sahaja. Selepas mereka selesa menggunakan simkad Tone Excel, mereka menyuruh ahli keluarga mereka sendiri pula menjadi pengguna simkad Tone Excel. Mereka beranggapan, sekurang-kurangnya mereka mendapat upah RM25 untuk seorang ahli keluarga yang menyertai dan pakai simkad ini. Katalah pasangan dan anak-anak mereka bersetuju menjadi pengguna Tone Excel, seramai 5 orang semuanya, dah tentu dia akan dapat upah sebanyak RM125 dari Tone Excel. Biasanya mereka tunggu dan lihat sahaja dahulu, betul ke duit ni masuk? Takut-takut macam bisnes-bisnes lain, yang ceritanya lebih sudu dari kuah. Tetapi, selepas mereka lihat yang duit RM125 tersebut benar-benar masuk ke dalam akaun bank mereka, mereka mula terkejut. Mereka mula excited, sebab selama ini mereka pakai talian tertentu, sudah bertahun, malah berpuluh tahun menggunakannya, sudah sekian lama mereka setia pada yang satu, sudah sekian lama mereka setia bayar bil, bayar duit topup, puluhan ribu dah habis, tapi tak pernah telco tersebut menghargai mereka dengan memberi mereka duit walaupun seringgit. Bila mereka lihat akaun bank, barulah mereka mula mengalami pengalaman baru yang amat mengejutkan, yang tak pernah mereka tahu, tak pernah mereka yakin akan kewujudan simkad seperti ini, mereka ingat ini hanyalah cerita kosong yang nak menipu orang lain. Memang betul duit RM125 ada dalam akaun bank mereka. Memang bagi mereka RM125 tu tak besar mana, tetapi ia benar-benar duit.

Selepas itu, biasanya mereka hanya lihat pula, betulkah komisyen topup ini masuk ke dalam bank? Mereka pun bukan cari orang di luar rumah, hanya dalam rumah sahaja dahulu. Bulan depannya, bila mereka check akaun bank, dan komisyen topup dari ahli keluarga mereka juga benar-benar masuk ke dalam bank, Thats it, this is real business!!! Cukup, cukup sampai di sini saja. Ini bukan cobaan!!! Ini benar-benar sesuatu yang menakjubkan. Mereka masukkan atm kad ke dalam atm mesin, cuba keluarkan, tiba-tiba memang sah duit yang keluar, bukan nombor sahaja, bukan daun kayu, bukan duit jepun. Maka bermulalah keyakinan dalam Tone Excel ini, maka secara rasminya mereka sudah mula jatuh cinta dan terhutang budi pada Tone Excel.

Tuan-tuan tahu apa jadi pada mereka ini selepas beberapa tahun? Tuan-tuan tahu berapa jumlah komisyen topup mereka yang kita anggap sedikit dahulu? Topup RM10 dapat 60 sen, rupa-rupanya, yang sikit-sikit ini, yang sen-sen ini, kalau dikumpulkan, nilainya tak masuk akal tuan-tuan. Mereka dapat komisyen ini puluhan ribu setiap bulan, bukan setahun sekali, saya ulang, tiap-tiap bulan!

Bagi saya, mereka memang layak untuk mendapat rezeki sedemikian, kerana mereka konsisten memperkenalkan simkad ini kepada orang lain walau pun komisyen mereka pada peringkat awal hanyalah ringgit-ringgit dan puluh-puluh ringgit sahaja. Mereka tidak pernah kecewa bila orang mentertawakan mereka, bila orang tidak percaya apa yang mereka katakan, orang memperkecilkan usaha mereka, orang kata bila nak kaya untung sen-sen seperti ini? Orang tutup telinga bila mereka cerita kelebihan simkad ini. Mereka lalui semua itu, dan mereka bukan penunggu rezeki, tetapi mereka menarik rezeki!

Mari kita dengar daripada mereka sendiri, bagaimana komisyen sen-sen telah mengubah kehidupan mereka melalui TESTIMONI mereka.

Dapatkan Simkad ToneExcel Pertama Anda Sekarang!

Untuk mengetahui kisah selanjutnya dan testimoni ramai lagi rakan2 kita yang berjaya mengubah nasib mereka melalui bisnes Tone Excel ini, sila masukkan nama dan email anda disini:

Name
Email

Tetapi jika anda sudah pun mengisi borang diatas sebelum ini, atau pun anda memang tiada email, kalau ada pun dah tak ingat Anda boleh TERUS belajar secara PERCUMA hanya dengan KLIK DISINI


hasil100fb

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →